Over mijzelf

Ik ben Sylvia Deelstra en woon in Castricum. Ik heb een HBO lerarenopleiding Engels en Kunstgeschiedenis gevolgd. Omdat voor de klas staan toch niet bij mij bleek te passen en ik ook veel interesse had in computers en software, ben ik een opleiding Applicatieprogrammeur gaan doen.

Ik kreeg al gauw werk hierin en ben, na een aantal tijdelijke banen, terecht gekomen bij Tetterode, een grafisch handelsbedrijf in Amsterdam. Daar heb ik met veel plezier 10 jaar gewerkt; de eerste jaren als programmeur, vervolgens als technisch-functioneel SAP beheerder. Vervolgens kwam ik bij Vendex-KBB ITS (later Maxeda) terecht waar ik nog een aantal jaren functioneel beheer Logistiek heb gedaan.

Op mijn 43ste werd ik voor het eerst moeder. Omdat het combineren van werk, reizen en zorg teveel van het goede werd, besloot ik mijn carrière een tijdje op een lager pitje te zetten.

Sinds mijn dochter schoolgaand is ben ik bezig met webservices. Ik vind dit veel dynamischer en veelzijdiger dan bedrijfsautomatisering.

Ik doe dit werk met ongelofelijk veel plezier. Ik ben erg servicegericht en voel mij verantwoordelijk voor het resultaat. En ga tot het uiterste om mijn klanten tevreden te stellen. Daarom heb ik met mijn klanten al een lange en goede samenwerking.

Chat met mij
Aanpassen
Gast_7
hoi Sylvia, net een recommandatie geschreven, kijk even of die goed doorkomt. groet, Reiner

U kunt van 9 tot 12 uur met mij chatten (ma-vr).

Bellen op 06-20427874 kan altijd overdag (9-5).