Over mijzelf

Ik ben Sylvia Deelstra en woon in Castricum. Ik heb een HBO lerarenopleiding Engels en Kunstgeschiedenis gevolgd. Omdat voor de klas staan toch niet bij mij bleek te passen en ik ook veel interesse had in computers en software, ben ik een opleiding Applicatieprogrammeur gaan doen.

Ik kreeg al gauw werk hierin en ben, na een aantal tijdelijke banen, terecht gekomen bij Tetterode, een grafisch handelsbedrijf in Amsterdam. Daar heb ik met veel plezier 10 jaar gewerkt; de eerste jaren als programmeur, vervolgens als technisch-functioneel SAP beheerder. Vervolgens kwam ik bij Vendex-KBB ITS (later Maxeda) terecht waar ik nog een aantal jaren functioneel beheer Logistiek heb gedaan.

Op mijn 43ste werd ik voor het eerst moeder. Omdat het combineren van werk, reizen en zorg teveel van het goede werd, besloot ik mijn carrière een tijdje op een lager pitje te zetten.

Sinds mijn dochter schoolgaand is ben ik bezig met webservices. Ik vind dit veel dynamischer en veelzijdiger dan bedrijfsautomatisering.

Ik doe dit werk met ongelofelijk veel plezier. Ik ben erg servicegericht en voel mij verantwoordelijk voor het resultaat. En ga tot het uiterste om mijn klanten tevreden te stellen. Daarom heb ik met mijn klanten al een lange en goede samenwerking.

MIJN DIENSTEN
# Advies en ondersteuning
# Nieuwe websites
# Onderhoud
# Management en beheer
# Migraties
IN HET KORT

U KRIJGT

Prima prijs- kwaliteitverhouding

Uitstekende service

Ruime mogelijkheid voor maatwerk

Voor elk budget iets passends

Eerste halfjaar advies en ondersteuning

Directe support

U WENST

Unieke vormgeving

Veelzijdigheid – uitgebreide functionaliteiten

Veiligheid – beveiligd met SSL

Snelheid – de snelste providers met de beste caching technieken

Vindbaarheid – de best mogelijke SEO

Continuïteit – altijd de nieuwste software

Beheerbaarheid – zelf te beheren op meerdere nivo’s

Prijs vanaf
€ 150,-

Eenvoudige (basis) sites zijn er al vanaf € 150, – .

Eenvoudige (basis) sites zijn er al vanaf € 150, – . Dit zijn standaard websites zonder vorm van aanpassingen of maatwerk.

Een uitgebreide site is er vanaf € 500, – en is inclusief 6 maanden support.

Ook voor de kleine ondernemer zijn er tal van mogelijkheden. Voor de beginnende ondernemer zijn er speciale (budget) prijzen.

De prijs per los uur is 20 euro.

WAT IK BELANGRIJK VIND

Duidelijkheid

Inzicht in de kosten

Kwaliteit boven kwantiteit

Wederzijdse en continue afstemming

Oplossingsgericht werken