Ik ben Sylvia Deelstra en woon in Castricum. Ik heb een HBO lerarenopleiding gevolgd. Omdat voor de klas staan toch niet bij mij bleek te passen en ik ook veel interesse had in computers en software, ben ik een opleiding Applicatieprogrammeur gaan doen.

Ik kreeg al gauw werk hierin en ben, na een aantal tijdelijke banen, terecht gekomen bij Tetterode, een grafisch handelsbedrijf in Amsterdam. Daar heb ik met veel plezier 10 jaar gewerkt; de eerste jaren als programmeur, vervolgens als technisch-functioneel SAP beheerder. Vervolgens kwam ik bij Vendex-KBB ITS (later Maxeda) terecht waar ik nog een aantal jaren functioneel beheer Logistiek heb gedaan.

Op mijn 43ste werd ik voor het eerst moeder. Sinds mijn dochter schoolgaand is ben ik bezig met webservices. Ik doe dit werk met ongelofelijk veel plezier. Ik ben erg servicegericht en voel mij verantwoordelijk voor het resultaat. En ga tot het uiterste om mijn klanten tevreden te stellen. Daarom heb ik met al mijn klanten een lange en goede samenwerking. U kunt van mij op verzoek diverse referenties van klanten krijgen.